Πληροφορίες

Ασπρόπυργος, Γκορυτσά, Greece
Ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" σας καλωσορίζει στο νέο του blog - Welcome!!!

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 02/04/2011


Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε…
Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε απόψε κοντά μας. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή καθώς και την αντί περιφερειάρχη και την περιφερειακή αρχή που μας τιμούν με την παρουσία τους και φυσικά όλους εσάς που για ακόμη μία φορά στηρίζετε τον σύλλογο μας.
Θα ήθελα να σας συστήσω ένα – ένα τα μέλη που απαρτίζουν την νέα διοίκηση ώστε να μας γνωρίσετε και να ξέρετε σε ποιους μπορείτε να απευθύνεστε. Θα ξεκινήσω με την υπεύθυνη του χορευτικού μας την Τσιλινγκιρίδη Αρτεμισία. Στον τομέα των δημοσίων σχέσεων είναι οι Πολιτίδης Παντελής και Κατουρτσίδης Γιώργος. Ο ταμίας του συλλόγου μας είναι ο Σοϊλεμεζίδης Νικόλαος. Γενική γραμματέας η Πετρίδη Ζωή. Αντιπρόεδρος του συλλόγου είναι η Σεϊταρίδη Σοφία, η οποία δυστυχώς δεν είναι κοντά μας διότι έπρεπε να εκπροσωπήσει τον σύλλογο μας σε μία εκδήλωση στο εξωτερικό και πρόεδρος είμαι εγώ, η Σωτηριάδου Αθηνά. Όπως βλέπεται είμαστε νέα παιδιά με οράματα και όρεξη για δουλειά και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είστε ευχαριστημένοι και πιο κοντά στο σύλλογο. 
Ένα τέτοιο όραμα είναι και η έκδοση κάρτας μέλους. Η κάρτα αυτή είναι προσωπική και έχει εκπτωτικό χαρακτήρα. Καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όραμα χάρη στη βοήθεια εθελοντών επιχειρήσεων που θέλησαν να μας παρέχουν είτε αγαθά είτε διάφορες υπηρεσίες. Υπάρχει ήδη συμμετοχή του Διαγνωστικού Κέντρου ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA με έκπτωση έως 30% σε όλες τις εξετάσεις, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Cyclon επί της οδού Μεγαρίδος με έκπτωση στο πετρέλαιο και προσφορά ενός εξωτερικού πλυσίματος του αυτοκινήτου για κάθε 30 € βενζίνης. Επίσης, έχουμε συνεργασία με την αποθήκη Ίτσιος για εκπτώσεις σε τρόφιμα και ποτά. Επιπλέον, η εταιρεία Εndless Χαρτικά παρέχει κάποια προϊόντα της τα οποία μπορείτε να παραλάβετε από το σύλλογο. Τέλος, η εταιρεία Ρηγάτος ΕΕ – Υλικά & Εξοπλισμός Επίπλων Κουζίνας & Ντουλάπας, όπου έχουμε εκπτώσεις στα προϊόντα της. Όλες οι παραπάνω εταιρίες εκτός από τις προσφορές και τις εκπτώσεις, έχουν συνεισφέρει και στη λαχειοφόρο αγορά και τους ευχαριστούμε πολύ. Ιδιαιτέρως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Τζανιδάκη Κων/νο, ιδιοκτήτη του Διαγνωστικού Κέντρου ΙΩΝΙΑ EUROMEDICA και τον κο Ρηγάτο Κων/νο, ιδιοκτήτη της εταιρίας Ρηγάτος ΕΕ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Επιπλέον, θέλουμε να μεταφέρουμε την επιθυμία του κου Ρηγάτου να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του Ασπροπύργου και ιδιαιτέρως τους Ποντίους για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως βλέπετε έχουμε συνεργασία με αρκετά καταστήματα και η λίστα αυτή συνεχώς μεγαλώνει. Κάποια μέλη μας έχουν ήδη προμηθευτεί την κάρτα μέλους τους και έχουν την δυνατότητα να "εκμεταλλευτούν" τις παραπάνω προσφορές και εκπτώσεις. Αν είστε μέλη και θέλετε να πάρετε και εσείς την δική σας κάρτα ή αν δεν είστε μέλη και θέλετε να γίνετε, μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία του συλλόγου με μία φωτογραφία μικρή, τύπου ταυτότητας. Ο σύλλογος θα είναι ανοιχτός κάθε Τετάρτη 6-8 για την έκδοση της κάρτας ή για οτιδήποτε άλλο μας χρειαστείτε.
Όραμα μας επίσης είναι να σας φέρουμε πιο κοντά στο σύλλογο. Να μας θεωρείτε οικογένεια σας και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και να μας συμβουλευτείτε για ότι πρόβλημα αντιμετωπίζετε και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Έτσι εκτός από τις Τετάρτες που θα είναι ο σύλλογος ανοιχτός, θα οργανώνουμε κάθε τόσο συναντήσεις όλων των μελών. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, στις 10 Απριλίου και ώρα 13:00, οπότε σας περιμένουμε όλους.
Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν για αυτήν την βραδιά, και ιδιαίτερα τους επιλαχόντες του Δ/Σ που παρόλο που δεν ανήκουν στη Διοίκηση του συλλόγου, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν διαρκώς και δούλεψαν σκληρά για αυτήν την βραδιά. Αυτοί είναι οι Πιλίδης Νίκος, Τομπουλίδης Αλέξανδρος, Σιδηρόπουλος Γιώργος και Παπαδοπούλου Κίκα. Εκτός από τα 4 αυτά άτομα, είχαμε μεγάλη βοήθεια και στήριξη και όσον αφορά στις προσκλήσεις αλλά και στις συμβουλές από τον Πρώην πρόεδρο κο Αμανατίδη Κων/νο, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ και θέλουμε να του προσφέρουμε αυτήν την ανθοδέσμη.
Ζητάμε συγνώμη αν σας κουράσαμε...
Ελπίζουμε να περάσετε όμορφα σήμερα, να διασκεδάσετε με το πρόγραμμα και να απολαύσετε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου.
Ακολουθεί ένα πρόγραμμα με τον Κώστα Παπαδόπουλο στη λύρα και στο τραγούδι και τον Χρήστο Μαυρίδη στο νταούλι.
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

1 σχόλιο:

  1. Η ημέρα που ο σύλλογος θα είναι ανοιχτός για τα μέλη του άλλαξε!!! Δεν είναι κάθε Τετάρτη 18:00-20:00, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 18:00-20:00!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή