Πληροφορίες

Ασπρόπυργος, Γκορυτσά, Greece
Ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροπύργου "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" σας καλωσορίζει στο νέο του blog - Welcome!!!

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Αγώνας ενάντια στο νόμο 4014/2011 περί αυθαιρέτων


Ο Σύλλογος Πόντιων Ασπροπύργου «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» συμμετέχει στον αγώνα της Πανελλαδικής Επιτροπής Ποντίων ενάντια στον νόμο 4014/2011 περί αυθαιρέτων, ο οποίος υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων σπιτιών να πληρώσουν υπέρογκα πρόστιμα.
Αποφασίστηκε να μην πληρωθούν αυτά τα ποσά και να προχωρήσουμε νομικά κάνοντας μήνυση με πάτημα το Αστικό Δίκαιο. Βέβαια για να γίνει όλη η διαδικασία υπάρχουν κάποια έξοδα. Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Ασπροπύργου και τους νομικούς του συμβούλους και ο Δήμος Ασπροπύργου θα καλύψει τα πρώτα έξοδα των δικηγόρων. Αλλά πρέπει να συνεισφέρει και ο καθένας μας ξεχωριστά γιατί όλα τα υπόλοιπα έξοδα θα τα επιβαρυνθούμε εμείς. Συνεπώς, καλούνται όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή να δώσουν ως ελάχιστη καταβολή τα 20,00 € (για τα οποία θα δοθεί απόδειξη από τον σύλλογο).
Είναι μια προσπάθεια οργανωμένη και είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε, την στέγη για την οποία ίδρωσαν οι γονείς μας. Οι πιθανότητες να δικαιωθούμε είναι με το μέρος μας και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε, αν χρειαστεί, μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ο Σύλλογος θα είναι ανοικτός όλη την εβδομάδα (παρακάτω αναγράφονται οι ώρες).

Πρέπει να αποφασίσετε αν θα μας ακολουθήσετε ΑΜΕΣΑ!!!

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14/11/2011!!!!

Σας περιμένουμε:
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-14:00 και 19:00-21:00
Σαββάτο 11:00-17:00
Κυριακή 11:00-18:00
*** Να έχετε μαζί σας και την ταυτότητα σας***

Μην ξεχνάτε: Άλλο είναι το ένα δάχτυλο και άλλο είναι η μια γροθιά!!!!Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα, τόσο πιο εύκολα θα δικαιωθούμε!!!


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΟΕ και τον ΣΠΟΣ Νότιας Ελλάδας και Νήσων και τους κυρίους Παρχαρίδη και Βαρυθυμιάδη για την βοήθεια και την στήριξη τους. Καλούμε όλους τους συλλόγους που τα μέλη τους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να συμμετέχουν στην διαδικασία. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείται στα τηλέφωνα: 6979180141 - 6978149779.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου